Verksamt.se utsedd till Sveriges bästa webbplats

Nyheten publicerad: 05 feb 2018

Verksamt.se har utsetts till Sveriges bästa webbplats i kategorin samhällskommunikation i Webb Service Award 2017. "Webbplatsen är ett föredöme bland myndighetssajter" står det bland annat i juryns motivering.

Utmärkelsen tillkännagavs den 31 januari på WSA-galan i Stockholm. Vid galan utsågs Sveriges bästa webbplats, intranät och mobila upplevelse.

Det är fjärde gången som verksamt.se varit nominerad men i år kammade sajten hem en vinst i kategorin Samhällsinformation.

Web Service Award har sedan år 2000 undersökt vilka sajter svenskarna är allra nöjdast med. En expertjury använder besökarnas omdömen för att utse Sveriges bästa webbplatser.

Juryns motivering för Verksamt.se:

"Webbplatsen är ett föredöme bland myndighetssajter. Här får målgruppen en ingång till information och tjänster från flera myndigheter paketerat på ett användarvänligt sätt”.

Om Verksamt

Verksamt.se är en sajt för den som ska starta, driva eller avveckla företag. Den drivs av Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket som alla medlemmar i eSam.

Besök sajten:

www.verksamt.selänk till annan webbplats

Läs mer om Verksamt:

Verksamt

Web Service Award

Web Service Award är en tävling som baserar sig på Sveriges största webbplatsundersökning med svar från fler än 126 000 besökare. En expertjury använder sedan resultatet från undersökningen för att utse Sveriges bästa webbplatser.

Läs mer om tävlingen och se övriga vinnare:

Web Service Awards webbplatslänk till annan webbplats

54.172.221.7