Hedersomnämnande till Efterlevandeguiden

Nyheten publicerad: 15 mar 2018

Efterlevandeguiden har fått ett hedersomnämnande av mediaföretaget IDG som utser Sveriges bästa sajter och nättjänster sedan drygt 20 år tillbaka.

Efterlevandeguiden, som tagits fram genom ett myndighetssamarbete inom eSam, passar inte in i någon av de förutbestämda kategorierna men har ändå uppmärksammats med ett särskilt hedersomnämnande:

”Nya Efterlevandeguiden är en strukturerad och tydlig sajt som samlar all information man behöver vid ett dödsfall – allt från hur man gör en minnessida på Facebook till stöd med sorgbearbetning. Sajten är ett samarbete mellan Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan.”

–Det är jättekul att få ett hedersomnämnande. Det är tredje i raden efter Guldlänken och InUse Awards. Vi har utgått från de efterlevande och svårigheten att ta hand om det praktiska efter ett dödsfall. Vi ser att fler och fler hittar till Efterlevandeguiden och många besökare har hört av sig och visar uppskattning och tacksamhet att vi finns till, säger Elenor Cacciatore från Pensionsmyndigheten som har varit med och utvecklat webbplatsen.

Läs mer om IDG:s hedersomnämnandenlänk till annan webbplats

Läs mer om Efterlevendeguiden

Till sajten Efterlevandeguidenlänk till annan webbplats

54.172.221.7