Alla nyheter

Följ det senaste
som händer inom eSam

 • Seminarier om genomförandet av Digital samarbetsplattform för offentlig sektor

  Under våren 2022 fortsätter arbetet med Digital samarbetsplattform för offentlig sektor. För dig som vill följa med i arbetet, kommer eSam att fortsätta med den uppskattade seminarieserien med tillfällen ungefär en gång per månad.

  12 januari 2022
 • God jul från eSams kansli med årets sista nyhetsbrev

  Efter ännu ett händelserikt och spännande år kommer här 2021 års sista nyhetsbrev från oss som arbetar med eSam. Vi hoppas att nästa år blir minst lika utmanande, roligt och inspirerande. Vi på kansliet önskar er en fin avslutning på 2021 och på återhörande under början av nästa år.

  17 december 2021
 • Allmänna villkor för it-projekt och agila it-projekt

  eSams allmänna villkor för it-projekt och allmänna villkor för agila it-projekt beslutades av Styrgruppen den 1 december.

  10 december 2021
 • Nyhetsbrev för november

  I det här numret av nyhetsbrevet kan du bland annat läsa om nya medlemmar i eSam, en tjänst från E-hälsomyndigheten för informationsutbyte, digital samarbetsplattform för offentlig sektor, AI-mönster för tillämpningar och allmänna villkor för it-projekt.

  02 december 2021
 • SKR övergår till att vara adjungerade i eSam

  På styrgruppsmötet den 1 december kom eSam och SKR överens om att SKR ska gå över från ett ordinarie medlemskap till att vara adjungerade i eSam.

  02 december 2021