Alla nyheter

Följ det senaste
som händer inom eSam

 • Kravspecifikation för digital samarbetsplattform

  Resultatet från arbetet med digital samarbetsplattform redovisades för eSams styrgrupp den 29 juni. I samband med det publicerades ett stöddokument för de som vill göra en egen PoC - proof of concept - och nu är också kravspecifikationen tillgänglig.

  06 juli 2022
 • Glad sommar med årets sista nyhetsbrev!

  Nu stänger vi verksamhetsåret med några sista guldkorn från eSams omfattande aktivitetsflora. Vi som arbetar på eSams kansli, önskar alla en härlig sommar!

  30 juni 2022
 • Generaldirektörer testade möjliga tjänster för digital samarbetsplattform

  När eSams styrgrupp höll årsmöte den 29 juni, redovisades resultatet av den andra delen i arbetet med Digital samarbetsplattform för offentlig sektor. Det gjordes i form av en mässa där generaldirektörerna i styrgruppen kunde testa de olika lösningarna.

  30 juni 2022
 • Vägledning för chattbotar

  Artificiell intelligens - AI - har stor potential att lösa viktiga utmaningar för offentlig sektor och att effektivisera processer och verksamheter.

  23 juni 2022
 • Förväntade leveranser från arbetet med digital samarbetsplattform

  Den 29 juni får generaldirektörerna inom eSam en presentation av resultaten från projektet Digital samarbetsplattform för offentlig sektor. Dagen efter kommer delar av arbetet att publiceras på eSams webbplats.

  23 juni 2022