Alla nyheter

Följ det senaste
som händer inom eSam

 • Nyhetsbrev september

  I september månads nyhetsbrev finns bland annat en längre intervju med Johan Bålman, eSams jurist sedan starten, som nu gått i pension. Det finns även nyheter från utvecklingsområdet, arbetet med förvaltningsöverenskommelser och senaste uppdateringarna från säkerhetsområdet.

  30 september 2021
 • Digital samarbetsplattform för offentlig sektor

  I maj 2021, gick Skatteverket och Kronofogden ut med beskedet att de aktivt kommer att analysera alternativ till Teams som samarbetsplattform. Ytterligare sex av eSams medlemmar har anslutit till arbetsgruppen för att identifiera krav på lösningar för en digital samarbetsplattform som ersättare för Teams. I arbetet ingår att utvärdera lösningar som anses uppfylla kraven på funktionalitet och säkerhet.

  01 september 2021
 • Nyhetsbrev augusti

  I verksamhetsårets första nyhetsbrev kan du läsa om bland annat ett framgångsrikt myndighetssamarbete kring covidbevis, arbetet med att hitta en samarbetsplattform för offentlig sektor och bekanta dig med en av våra nya medlemmar Rättsmedicinalverket.

  01 september 2021
 • Tre nya medlemmar i eSam

  eSam växer med tre medlemmar från olika sektorer.

  01 juli 2021
 • Utbildning 2 september - eSams allmänna villkor för it-driftstjänster

  Välkommen till ett tillfälle då du som ansvarar för upphandling av it-drifttjänster i offentlig verksamhet, kan ta del av en genomgång av eSams allmänna villkor för sådana tjänster.

  22 juni 2021